Tenchi Muyo Ryo Ohki | Those Who Hunt Elves | Tenchi Muyo! War on Geminar

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

A holnap legendái 3. évad 6. rész magyar felirattal


Kövess minket a Twitteren!A holnap legendái 3. évad 6. rész magyar felirattal

A holnap legendái 3. évad 6. rész magyar felirattal online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A holnap legendái 3. évad 6. rész magyar felirattal információk

Részletek

Cím: Helen Hunt
Megjelenési év: 2017
Évad: 3
Epizód: 6
Epizód hossza: 42 min
Rendező: David Geddes
Írók: Greg Berlanti (developed by), Keto Shimizu, Marc Guggenheim (developed by), Ubah Mohamed, Andrew Kreisberg (developed by), Phil Klemmer (developed by)
Szereplők: Victor Garber, Brandon Routh, Caity Lotz, Franz Drameh
IMDB osztályzat: N/A

Cselekmény

2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal. Hunter csapata első ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer, aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fehér Kanári, Martin Stein professzor és Jefferson “Jax” Jackson, akik gyüttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash – A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders – a Sólyomlány, és Carter Hall – a Sólyomember teszi teljessé. A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet – ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ – küzdelmük pedig legendás lesz.